Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Πτυχιούχος της Ιατρικής Αθήνας το 1989.
Κατά την διάρκεια της ειδίκευσης του στην Καρδιολογία εργάστηκε στο Tameside General Hospital στο Μάντσεστερ της Μ. Βρετανίας (1994-1995). Ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Α. υπό την διεύθυνση του καθηγητή Παύλου Τούτουζα. Μετά την απόκτηση της ειδικότητας της Καρδιολογίας (1999) διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής.
Εκπαιδεύθηκε στην επεμβατική καρδιολογία στα νοσοκομεία San Raffaele και Centro Cuore Columbus του Μιλάνου στο πλευρό του Antonio Colombo, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς διεθνώς σε σύμπλοκες επεμβάσεις καρδιάς. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του εργάστηκε ως επεμβατικός καρδιολόγος στα ίδια νοσοκομεία (Νοέμβριος 2000-Αύγουστος 2003).
Παράλληλα διετέλεσε Διευθυντής του τμήματος Ενδοστεφανιαίων Υπερήχων (IVUS) στο κέντρο διοργάνωσης κλινικών μελετών Mediolanum Cardio Research (Σεπτέμβριος 2002-Ιούνιος 2003).
Από τον Σεπτέμβριο του 2003 που επέστρεψε στην Ελλάδα ασκεί την επεμβατική καρδιολογία στον ιδιωτικό τομέα και είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας (ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.). Είναι Διευθυντής του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών.
Υπότροφος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (2001). Έχει ασχοληθεί με την έρευνα στον τομέα της επεμβατικής καρδιολογίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα πολλές ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια και άρθρα σε ιατρικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους.